You must enter at least 3 characters
I want to get mails about Recently added ads.
Create Alert

homes non bumi in perlis for sale

136 found

Sponsored

    Taman seberang jaya, kuala perlis non bumi lot

    Homes

    B rumah kuala perlis murah ni geng xe2 x9d x97 xef xb8 x8fnon bumi lot xe2 x9d x97 xef xb8 x8ftaman seberang jaya, kuala perlis xe2 x9d x97 xef xb8 x8fharga jualan rm195,000 xe2 x9d x97 xef xb8 x8ftype of property xe2 x96 xaa xef xb8 x8fsingle storey terrace xe2 x96 xaa xef xb8 x8fnon bumi lot xe2 x96 xaa xef xb8 x8fleasehold 2099 xe2 x96 xaa xef xb8 x8f121 m xc2 xb2 xe2 x96 xaa xef xb8 x8f3 bilik xe2 x96 xaa xef xb8 x8f2 bilik xe2 x96 xaa xef xb8 x8fstandard unit xe2 x80 xbc xef xb8 x8f nota untuk bakal pembeli rumah xe2 x80 xbc xef xb8 x8f1 xef xb8 x8f xe2 x83 xa3 pegawai bank pinjaman , penilai penilaian , peguam guaman boleh diuruskan oleh saya.2 xef xb8 x8f xe2 x83 xa3 duit booking 100 akan dipulangkan jika pinjaman ditolak.3 xef xb8 x8f xe2 x83 xa3 jenis loan yg diterima bank cashnak tahu lebih terperinci nak tahu berapa paras harga rumah boleh beli, boleh whatsapp saya yaa www.wasap.my 6www.wasap.my 6www.wasap.my 6 xf0 x9d x90 x96 xf0 x9d x90 x80 xf0 x9d x90 x8d xf0 x9d x90 x91 xf0 x9d x90 x8e xf0 x9d x90 x92 xf0 x9d x90 x8c xf0 x9d x90 x80 xf0 x9d x90 x8d xf0 x9d x90 x91 xf0 x9d x90 x84 xf0 x9d x90 x8d xf0 x9d x9f x92 xf0 x9d x9f x92 xf0 x9d x9f x96 xf0 x9d x9f x95 xf0 x9d x9f x96perunding hartanah berdaftar

    Perlis
    RM 195.000

    1300 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Rpa gasing, jejawi non bumi lot

    Homes

    B rumah non bumi lot murah kangar xf0 x9f x93 x8drpa gasing,jejawi xf0 x9f x93 x8d xe2 x9d x97 xef xb8 x8fharga jualan rm 173,000...

    Perlis - Kangar
    RM 173.000

    1216 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman beseri murni, perlis non bumi unit

    Homes

    B rumah semi d setingkat untuk dijual taman beseri murni, perlisharga jualan rm310,000 nett percuma dari owner tv lcd 32inci 2 unit2 unit water heaterpagar autogate...

    Perlis - Kangar
    RM 310.000

    2328 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman beseri murni semid non bumi lot

    Homes

    B xf0 x9f x8f xa1rumah semi d untuk dijual xe2 x80 xbc xef xb8 x8f taman beseri murni, perlisharga jualan rm250,000 nett spesifikasi xc2 xbb semi d berkembar 1 tingkat...

    Perlis - Kangar
    RM 250.000

    2328 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Tmn haz melati, perlis rumah non bumi

    Homes

    B rumah cina, india, siam & melayu boleh beli ni.. area kangar dh tak dak dh rumah international lot mcm ni.. nk tgu apa lagi kn, pm kaihh.. sementara masih ada...

    Perlis - Kangar
    RM 220.000

    1645 m²

    3 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View

    Tmn kuala perlis non bumi lot & fully furnished

    Homes

    B taman kuala perlis, perlis 3x unit available xe2 x9d x97 xef xb8 x8ffully furnished & international lot xe2 x9d x97 xef xb8 x8fspesifikasi...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 400.000 RM 450.000

    3265 m²

    4 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View
    Ads

    Taman kuala perlis fully furnished & non bumi lot

    Homes

    B taman kuala perlis, perlis 3x unit available xe2 x9d x97 xef xb8 x8ffully furnished & international lot xe2 x9d x97 xef xb8 x8fspesifikasi...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 400.000

    2098 m²

    4 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View

    Taman kuala perlis non bumi lot fully furnished

    Homes

    B rumah untuk dijual view pantai kuala peris xf0 x9f x8f xa0taman kuala perlis xf0 x9f x8f xa0 xf0 x9f x8f xa03unit sahaja yang ada xf0 x9f x8f...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 450.000

    3265 m²

    4 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View

    Tmn seberang jaya, kuala perlis non bumi lot

    Homes

    B taman seberang jaya, kuala perlisharga jualan rm150,000type of property xe2 x96 xaa xef xb8 x8fsingle storey terrace xe2 x96 xaa xef xb8 x8fnon bumi lot xe2 x96 xaa xef xb8 x8f leasehold 2099 xe2 x96 xaa xef xb8 x8f121 m xc2 xb2 xe2 x96 xaa xef xb8 x8f3 bilik xe2 x96 xaa xef xb8 x8f2 bilik air xe2 x96 xaa xef xb8 x8fstandard unit amenities & facilities xe2 x96 xab xef xb8 x8fplayground xe2 x96 xab xef xb8 x8fmasjid xe2 x96 xab xef xb8 x8fkedai makan xe2 x96 xab xef xb8 x8fmini market xe2 x96 xab xef xb8 x8fbengkel kereta motor xe2 x96 xab xef xb8 x8fstesen minyak xe2 x96 xab xef xb8 x8fhighway kuala perlis...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 150.000

    1302 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman berlian, kuala perlis rumah non bumi lot murah & elok

    Homes

    B taman berlian, kuala perlis xe2 x9d x97 xef xb8 x8fharga jualan rm240,000 xe2 x9d x97 xef xb8 x8fspesifikasi xe2 x9c x93rumah teres setingkat...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 240.000

    1400 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Tmn indra indah, kuala perlis non bumi lot & depan padang

    Homes

    B rumah non bumi lot kuala perlis berhadapan padang tanah kosong..taman indra indah kuala perlis xe2 x9d x97 xef xb8 x8fharga jualan rm240,000 xe2 x9d x97 xef xb8 x8fspesifikasi xc2 xbb teres 2 tingkat xc2 xbb non...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 240.000

    1200 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Tmn seberang jaya, kuala perlis freehold & non bumi lot

    Homes

    B rumah kuala perlis murah ni geng xe2 x9d x97 xef xb8 x8fnon bumi lot & freehold xe2 x9d x97 xef xb8 x8ftaman seberang jaya, kuala...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 195.000

    1302 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman haz melati. beseri non bumi lot

    Homes

    B taman haz melati beseri perlis xe2 x9d x97 xef xb8 x8fharga jualan rm240k xe2 x9d x97 xef xb8 x8fspesifikasi xc2 xbb teres setingkat xc2 xbb freehold...

    Perlis
    RM 240.000

    1777 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman beseri murni semid murah & non bumi lot

    Homes

    Taman beseri murni, perlis harga jualan rm250,000 nett spesifikasi semi d satu tingkat leasehold 2098 non bumi keluasan tanah 2,328 sq.ft. bilik tidur 3 bilik air 2 bilangan parking 2 standard unitkemudahan berdekatan sekolah kebangsaan dan sekolah menengah mrsm beseri klinik dan farmasi masjid jamek beseri stesen minyak caltex pasaraya borong din balai polis tasik melati tasoh lake kilang simen cima nak tahu lebih terperinci nak tahu berapa paras harga rumah boleh beli, boleh whatsapp saya yaa www.wasap.my 6www.wasap.my 6www.wasap.my 6 perunding hartanah berdaftar

    Perlis - Kangar
    RM 250.000

    20952 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman kangar, perlis semid 5 bilik non bumi lot

    Homes

    B iklan iklan iklan xe2 x80 xbc xef xb8 x8fsemi d dua tingkat tengah bandar kangar, partially furnished nego kaw2 sampai jadi. sediakan deposit cun2.taman kangar,...

    Perlis - Kangar
    RM 550.000

    2600 m²

    5 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View
    Ads

    Taman beseri murni, perlis semid non bumi murah

    Homes

    B rumah semid org cina, india, siam, malayu semua boleh beli xe2 x80 xa6 janji ada i c biru xe2 x80 xa6taman beseri murni, perlis xe2 x9d x97 xef...

    Perlis - Kangar
    RM 215.000

    2328 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman beseri murni non bumi lot, dapur luas

    Homes

    B rumah semid org cina, india, siam, malayu semua boleh beli, dh renovate bukan selalu ada sekarang ni, beli xyah buat apa2 dah.. dapur dia pun luas, org rumah suka...

    Perlis - Kangar
    RM 250.000

    2328 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Taman kangar 5 bilik, non bumi lot & freehold

    Homes

    B orang cina, india, siam & melayu boleh beli janji ada xe2 x80 x98ic biru xe2 x80 x99 jaa, non bumi lot tengah pekan taman kangar,...

    Perlis - Kangar
    RM 550.000

    2470 m²

    5 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View

    Speacial offer double storey fully furnished non bumi lot kuala perlis

    Homes

    B xf0 x9f x94 xa5 xf0 x9f x94 xa5 xf0 x9f x8f xa1masuk cuci kaki xf0 x9f x94 xa5 xf0 x9f x94 xa5fully furnished harga bawah market value tuann rumah luas, selesa...

    Perlis - Kuala perlis
    RM 450.000 RM 460.000

    2109 m²

    4 Rooms

    3 Bathrooms

    Detailed View

    Rpa arau non bumi lot, depan padang

    Homes

    B rumah non bumi yg murah jarang nak ada, berhadapan padang lagi xe2 x80 xa6. xf0 x9f x93 x8dtaman rpa arau fasa 2b xf0 x9f x93...

    Perlis - Arau
    RM 135.000

    1216 m²

    3 Rooms

    2 Bathrooms

    Detailed View
    Sponsored
      X

      I want to get mails about Recently added "homes non bumi perlis" ads.

      Waa2 Homes

      Forgot Password?


      I want to get mails about Recently added "homes non bumi perlis" ads.